Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss!
Vill du ha ett prisförslag så skicka er 3d-fil eller beskriv vad du vill ha hjälp med till våran mejladress så återkopplar vi inom 24 timmar! Skriv gärna på vilket sätt som du vill bli kontaktad.

För att vi ska kunna göra en så bra offert som möjligt så är det bra om vi får så mycket information som möjligt. Då kan vi göra en bedömning om vad som krävs för uppgiften och du slipper betala för något du inte behöver.

Vid 3D-utskrifter styrs priset till stor del av materialåtgång, ytkrav, materialval och svårighetsgrad på utskriften. För att minska materialåtgången är det vanligt att man skriver ut detaljen som ett skal med ett rutnät invändigt. 

3D Prototypes Eksjö AB
Förrådsgatan 5
575 36 EKSJÖ

 

 

 

Christopher Walfridsson

Grundare och säljansvarig

E-post: info@3dpe.se

 

 

 

 

Nöjd kund-garanti

Vårat mål är att ha 100% nöjda kunder och har nöjd kund-garanti. Det betyder att om vi inte lyckas leverera den kvalité som vi har kommit överens om så får du pengarna tillbaka! En reklamation måste vara oss tillhanda senast 5 arbetsdagar efter mottagen leverans!

 

Frakt

Vi använder oss av DHL. Vid leverans till Vetlanda, Eksjö, Nässjö, Tranås, Vimmerby eller Jönköping så kan vi många gånger lösa frakten utan kostnad!

Följ oss gärna på facebook!